söndag 19 december 2010

Shoppingtur igår och idag babysim och lilla julafton hos Gun och Bosse

Försökte hitta en knoppig boll till Klara som julklapp. Utan resultat. Vet att den finns på stan så jag får ta det på onsdag när jag jobbar. Men vi hittade en julklapp på ikea. Ett hus som man stoppar klossar i. Tror de kan bli bra till henne.

Sen kom Johans kompis Karlsson hem till oss. Vi åt thaimat och titta på Robinson. Klara sov skönt.

Vaknade idag kl 8:00 Åt frukost och lekte lite med vårt kära lilla barn. Sen sov hon en stund.
Vaknade och åt lunch. Johan var och köpte en julklapp till Bosse. Digital fotoram.

Var på det älskade babysimmet. Klara dök från andra trappsteget. Vid vanliga dyken tränade vi på att släppa taget om henne när hon var under vattnet. Hon är så duktig på allt vi lär oss. Gillar verkligen vatten.

Köpte en ananas på grytan, som vi sedan linda lite rött band runt, som Gun skulle få istället för julblomma. Vidare mot mc´donalds för att köpa lite cheeseburgare.

Hem och klädde på oss och gav Klara lite gröt. Stoppade sedan ner henne i vagnen och gick till Gun och Bo för att fira lilla julafton i vanlig ordning. Klara sov i vagnen och även en stund på trappen.
Julfirarna var Hanna Elis Lasse Evert Jag Johan Bosse Gun och lilla Klara.

Klara fick flera julklappar.

Gun och Bosse     Två par halksockor och en röd/vit randig body + två böcker bamse-pekbok, nallepuh
Lasse Hanna Elis  En liten pekbok som man kan fästa i vagnen, en hello kitty tyg pekbok
Evert                    Kuvert med 200:- som vi ska köpa något som Klara behöver.

Johan och jag fick en jättefin  ljus lykta av Gun och Bosse som man ska sätta på väggen, svart tråd formad som ett hjärta med pärlor på och i mitten en liten glashållare för värmeljus

Drack glögg och åt pepparkakor. Sen risgrynsgröt och skinkmacka, avslutade med fruktsallad och glass samt kladdkaka och grädde och kaffe givetvis. Klara var reserverad först innan hon sedan senare höll låda. Lilla sötnosen. Älskar henne.

Tackade för oss och promenerade hem men en trött Klara.
Väl hemma skottade vi och sopade bort snö medans Barnet sov snällt i vagnen. Hon vaknade till och då gick vi in och gav henne välling och la henne. Klara kryper för fullt nu och börjar även ställa sig mot oss och i sin säng. Lite rangligt men än dock.

Tack och god natt ses i morgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar