onsdag 15 december 2010

30 års kalas igår och 60 årsmiddag ikväll!

Besiktningen gick bra utan anmärkning. Perfekt.

Jennys 30 års kalas blev trevligt men Klara var trött och grinig så vi var bara där en kortis. Hon sov dåligt på natten också. Lite kaos-grävling-bökande.

Fick en välbehövlig sovmorgon då min goda sambo tog lilla-damen. Sov till ca 9:00. Ringde till Göran och sjung för honom, vi sjöng "med en enkel tulipan på bemärkelse dan". Sen kom svärmor på besök. Vi drack kaffe och pratade om allt och inget. Hon gullade förstår massor med sitt barnbarn.

Johan stack till MJ racing och hjälpte till att skruva ihop några crossar.
Klara och jag tog en långpromenad dit. Hon sov förstås, ca 40 min. Åkte volvon hem.

Åt lite sen lunch. Sen for Johan iväg till funbike för att tjata om papper han skulle ha av sin förra chef.Väldigt motsträvig som han måste tjata på. Därefter köpte han present till Pappa/Farfar Göran. Puls klocka blev 60 års presenten. Känns som det passar honom.

Pratade lite med mamma i telefonen, hon var förkyld sa hon.

Johan tog med Klara på en långpromenad så hon somnade.Ca 1,5 timme

19:00 Träffade vi Göran Lina Andreas på Ruffino och åt en bit mat och fira jubilaren! Pasta med oxfile och soltorkade tomater, vaniljglass med varma hjortron. Mums.
Klara skötte sig jättefint.Trots att det egentligen va hennes sovtid vi var borta på. Långpromenaden med pappa Johann gjorde nog susen. Drack välling i mitt knä på resturangen.Lekte även med leksaker vi tagit med.Lilla lejonet,blå elefanten, lill-dockan och lånad monster-bok från bibblan. Presentsnöret från Görans paket va mest intressant. Fick också smaka lite vitt bröd och vaniljglass. Glass va populärt. Sen hem o natta Klara. 

Tack för denna dag! God natt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar